Sunday, December 9, 2007

Puffi vol2 ja üldine wrapup

Nii teine pool siis
Igavesti Eikusagil
Hea ,must ning meenutas meeletult Hanekese Funny Games natuke! ning lõpuks see little bit of hope oli nagu maasikas tordil.
Londonist Brightonisse
Lootsin palju enamat, tglt olid koledad briti inimesed ja ausalt ei viitsi mingit koledat nutvat litsi vahtida kes röögib eii ,eiii! minu jaoks täiesti tuim elamus
Ex Drummer - jäi vahele ,kuna tekkisid füüsilised tõrked
Tuukrikell ja liblikas
ai kurja, kui hea! minu selle aasta Pöffi tõsine pärl ja väga väga suur lemmik! midagi nii head ja positiivset pole päris kaua näinud! suurepärane kinoelamus.
Elagu filmitegija
ai kurja, kus selles tuli ka pettuda, Kitano kuradi edevate ja totakate naljadega, eneseimetlime, et kui rajusi filme ta elujooksul teinud on ,WE KNOW! persse, uneaeg!
Mu parim sõber
Mu teine positiivussüst sellel pöffil, muhe kerge ja hea huumoriga buddyfilm! ning ma olen suht veendnud et kosmose suurel ekraanil pole varem miljonimängu näidatud :P
Sukiyaki Western Django
Minu ainsa lemmik directori uus üllitis, spaghettiwestern ja selle kohapealt pole vist mõttet asja isegi kommenteerida! funny jas miikele tüüpiline twisted huumor!
Negatiivse mõtlemise kunst
Selle filmiga oli selline naljakas seik, et sellele müüdi vaid nädala pileteid, kui korraga ilmus seanssi taha RESERVEERITUD! ehk siis teisisõnu plaaniti siis pöffi lõpetamine ja need lihtsurelikud nagu mina kogemata sinna pilku ostsid! said ka osa auhinna gaalast! ja saalis oli ka hea näha, et kõik ülikondades ja mingi ca 30 inimest teksade ja pusade ja lõngad ja tudengid jne, ehk the nobodies nagu meie :)
Sellest kõigest hiljem! aga filmu ise oli hea, tund 20 pikk aint, aga tüüpiline värdjalikult veider norra huumor nagu alati!
Orbudekodu
Ai kurja , sama valem toimib nagu fincer ja jones juhatasid sisse The Falli, tegi sama del Toro ka Orbudekoduga! ja hispaania võiks avada endale uue zanri ,õudukad hispaania moodi! ja kurja kuidas oskavad pinget üleval hoida ja panna 4-5 korda saali ikka röögatama või võpatama!must see again movie!
Osaleja
Õnneks oli see viimane filmu pöffil, ja mõnus kiiretempoga selline satiirne pila inimeste üle, kes ennast pooleks või isegi surnuks laenavad või liisivad! tuli lausa tahtmine saalist välja minnes ümiseda uuspõllu laulu " Mulgimaaa on võlguuuu, pankadeleeeee :P
Aga lõpugaalast ka siis!
Sügisball sai 6 auhinda, mina näiteks ei näri läbi seda kuidas see lasnamäe korteriporno millegi nii erilisega säras, klass oli palju muljetavaldavam!
MEeldis vaid Eelmaa tänukõne tsiteerin" if you cant kill them , FUCK THEM!
Savisaare kõnele järgneb segane naer ja vaevaline aplaus! jube kuidas ikka kodanikud oma linnapead armastavad :) Järgmine aasta on oodata siis türgi agooniat!
aga nüüd siis igaaastane Top 5 nagu ikka
1. Tuukrikell ja liblikas
2. The Fall
3. Orbudekodu
4. Räpane Karneval
5. Igavesti Eikusagil

Lõpetauseks 10 päeva magamata ja peakummis ja antisotsiaalset elu ,, was it all worth it??
järgmine aasta selgub :P

No comments: