Wednesday, December 19, 2007

Crapist crapini

Vahepeal siis usinalt taas filmide previewsi vaadatud! Jube kui pasana kõik tundub peale pöffi, aga paar kübet positiivsust ikkagi on!
Esimene laks on siis Will Smith-i uus oneman show I Am Legend!Mis isegi oli täitsa okeika, kui lõplik ja idülliline usa lõpp väljaarvata! ainuke asi mis häiris, miks teha muteerunud inimesed arvutiga! viide näiteks 28 days and weeks later, korralik meik ja asi on palju usutavam, kui mingi meetrise suuga teravate hammastega kiilakas aidsihaige? samas selline box office film tõsine, meelelahtus aga midagi erilist ei anna küll! samas täiesti inimtühi New York on cool, isegi coolim kui tühi time square vanilla sky-s!
Järgmine üllitis oli siis maestro Frank Darabonti niinimetatud 4-s film üldse! poiss jätkab truult Kingi raamatute ümerjutustamist, ning seekord ei toimugi tegevus vanglas :P õudukas nimega The Mist ehk maakeeli udu ja raisk! ma parem ei räägi sellesti filmist, aga kui sa ikka pead shawshanki parimaks filmiks, ever made! siis lihtsalt käsi ei tõuse Darabonti udu laimama ning asi on intense ja väga hea lõpuga! Ainuke mis mind eriti leili ajas on 1 usklik mutt, rikkus ca 30 minca filmi minu jaoks ära! aga lõpp hea kõik hea!
Nii edasi pöffil ei jõudnud, aga plaza toob ikka kenasti kinusse iiri filmi Once! ning god damn täielik positiivsus süst halli argipäeva! See on film mida tuleb näidata Eesti Filmi Sihtasutusele, kuidas on võimalik 100 000 $ eest teha midagi vapustavalt head!
ja siis lõpetuseks agoonia ehk Eliah orus aka In The Valley of Elah! raisk kui palju on nüüd aint sõja filme , ja veteranide paska! ma ei näri seda ikka läbi ,miks te ohite sõjakannatuste üle,, nagu keegi käskis või palus teil minna koopasse ja kiviaega demokraatiat minna külvama? Vietnami sõda samamoodi, minu arust ei ole kuulutanud ei Iraak ega Vietnam sõda Usal-le? Jaapan tegi seda, so its ok :P
aga teised riigid, nahhui on vaja kodust välja ronida! mulle natuke meenutab see neid jehoova tüüpe, kes ukselt uksele käivad, et interested in democracy? no ? ok keep eatin dirt!ja kõik oleks chill. Film võtab umbes selle sama kokku ,mu poindi ehk Taaveti ja Goljati võitlus, mille usa debiilne metafoor peaks olema, et iraak on kuri Goljat ning hea on vabadus,demokraatia ja ämeerika Taavet? et kas võidab , no shit nagu! Its not your war dumbfucks! ja huvitav tähelepanek ka veel uute sarajde suhtest, iraak on pop! Uus Ritariässä on iraagisõja veteran ning uus A-rühm koosneb iraagi sõja veteranidest! :) aktuaalsus rokib!
õnneks on ka pilvede taga päikest, Reedel tuleb Burtoni ja Deppi "Sweeney Todd" ,kui kõik läheb hästi jätkab depp oma kuldset valemit, suutmata teha ühtegi sitta filmi elus :)

No comments: