Wednesday, November 7, 2007

im feelin supersonic ,give me gin&tonic

Opladii! Back from africa , noh mis aafrika see ikka oli , puhas araabia,moslemid ja murjamid :) kultuurishokki sai ikka korralikult ,kuidas automaatidega valvatud ja ilusate liivaranadade turisimihotelli küladest välja astudes,lööb sulle näkku pasa,kuse,roiskunud liha ja okse lehk ümberringi! milline vapustav koht :) saades täiega islamikoolitust ja inffi ,ma finally saan aru miks nad endale pommivööd ümber panevad ja lennukitega majadesse kihutavad! kui sa ikka 24H päevas ca 10 aint palvetad ja laupa vast maad peksad siis sellise inimese veenmine ,et kui uskmatud teised on ja ei jälgi koraani 5-t põhitõde, siis tuleb võtta see nunnu vest ja lähed keset turuplatsi ja vajutad seda nuppu ning sa saadki paradiisi, kuna maapealne rännak peabki olema piin ja kannatuste rada!
samas turist ei pea kartma sittagi, kõik absull kõik toit on deepfrozen ja import, seega käid selline telliskivi kõhus ringi,aga vähemalt ei löö põhja alt ära! aids on ka tore, käed ja jalad mädanevad ju sooja päikese käes veel kergemini küljest ära :)
Huvitav fakt veel tuneesiast on see, et vist ainuke demokraatlik riik, mis ma tean ,kus on veel diktatuur! kuidas 1 vend võidab iga aasta valimised 99.6 % ülekaaluga, sest kui ta võidaks 100% kargaks mingid organisatsioonid talle vist kaela :P
aga kaamlite ja jeepidega saharas vurada on ikka väga funn :) ning et seal mandril ellujääda tuleb juua aint gin&tonicut, tänu sellele said ka britid seal omal ajal hakkama! :) ümiseda oasist ja tomorrow will be a better day :)

No comments: